Wrapping

Carwrapping_Full_colour_FC

Wrappen is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van complete auto’s – aanhangers – bussen en zelfs keukens & wanden.

Door de huidige technieken is een realistische look en feel van hout of met fullcolour printwerk nagenoeg alles haalbaar, zodat er een complete nieuwe look ontstaat. Dat klinkt heel mooi, maar in feite is dat wat we doen.

Wij werken met speciale wrapfolie waar wij de garanties op geven die ervoor staan, omdat ze voor de juiste ondergronden ontwikkeld zijn en wij ze ook uitsluitend daarvoor gebruiken. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken en wij modelleren de wrapfolie dusdanig dat deze de vormen van uw auto, keuken, vloer, wanden etc. helemaal volgen. 

Geen uitdaging is ons te gek, vraag naar de mogelijkheden!

Wrapfolie is in vele mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur, doordat wrappen momenteel erg hot is worden onze kleurenwaaiers ook telkens bijgewerkt en is er momenteel veel mogelijk. Ook beschikken wij over een grootformaat printer en kunnen wij hier veel designs printen in gewenste stijl.

Voordeel van
car wrapping

Met het wrappen van uw auto krijgt uw auto op een snelle manier een compleet nieuwe look. Door de wrapfolie is de onderliggende (originele) lak van de auto ook nog eens beschermd. Ook kunnen wij uw auto voorzien van een anti-steenslag folie of beschermfolie voor instapdorpels of achterbumper. vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer over car wrapping.

 • persoonlijk en
  betrokken
 • hoge klant-
  tevredenheid
 • hoge oog
  van detail
 • altijd kwalitatief
  materiaal
Uitstekend
4.6
Waar kom je dit nog tegen, passie, vakmanschap, top bedrijf 👍
Ramen laten blinderen achter, super tevreden.
Perfect, strak werk
Wij hebben ons wagenpark door Casper en de zijnen laten wrappen. En zijn zeer tevreden. Ook wanneer bepaalde zaken even opnieuw gedaan moeten worden (door onze eigen schuld notabene). Wij kunnen Cassign van harte aanbevelen. Meedenkend, hard werkend, oprecht, eerlijk en open minded verstandhouding.
Fantastische communicatie. Ik vraag een offerte op, krijg meteen antwoord, vervolgens vraag ik om een update en wordt me verteld dat ik een bijzonder welkome klant ben en kwaliteit hoog in het vaandel heb staan. Fantastisch. Zonder twijfel de beste wrappert op het westelijk halfrond.
Response from the owner: Goedemorgen Yvo Stau dt, zoals uw echte naam luid ;)Ik zie zojuist alle communicatie, mede naar aanleiding van ons telefonische contact afgelopen week.De emoticon (“🙄”) die u vanochtend stuurt, als teken dat u nog geen reactie van ons heeft ontvangen, is geen vraag om een reactie (zoals u in uw review aangeeft) Deze komt op ons als zeer ongeduldig over en zeker niet als een vriendelijk verzoek om te reageren op uw app.Helaas ziet u het als noodzaak om een review te schrijven, die dan ook niet op de volledige informatie is gebaseerd.Zoals Casper aangeeft, geven wij reactie als wij in de gelegenheid zijn. Wij besteden veel aandacht aan het op de juiste manier en met oog voor een kwalitatief goed resultaat, uitvoeren van onze opdrachten. Daar gaat tijd in zitten, waardoor wij niet altijd direct op app of mail kunnen antwoorden.Zoals u aangeeft, wij zijn in deze niet het bedrijf waar u naar op zoek bent. Dat is een prima conclusie. De review die u zojuist als reactie daarop plaatst, vinden wij zeer teleurstellend. U bent dan ook niet de klant waar wij graag voor werken.Wij wensen u veel succes bij het vinden van de geschikte partij, die wel per direct aan uw eisen kan voldoen.
Vakmanschap en duidelijke communicatie. We hebben door wrappen een hele moderne keuken gekregen.. dit is uitgevoerd door Cassign. Nog elke dag blij mee!
Goede kwaliteit, komt afspraken na en topservice, aanrader!!
Volvo logo laten wrappen.Cassign voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.Vakmanschap is meesterschap in de ruimste zin van het woord.....
Top bedrijf. De mensen bij Cassign weten waar ze het over hebben. Wij zijn hier al meerdere malen geweest voor het wrappen van onze bedrijfs auto’s. Ook al overleg gehad voor het zwart maken van Chrome delen van mijn privé auto.
Vakwerk afgeleverd op onze bedrijfsbus.Snel geplakt voor een scherpe prijs.
Vakwerk met oog voor details.Mijn werkpaard is rondom gewrapt, top
Excellente service
Heb mijn motor laten bestickeren. Met het resultaat van ik niet helemaal tevreden. Dit heb ik toen kenbaar gemaakt en een foto gestuurd. Het heeft even geduurd (drukte en corona) maar met het eind resultaat ben ik zeer tevreden.
Ik heb bij Casign mijn ramen laten tinten. Super strak gedaan!Ook hockey teamkleding laten drukken. Snelle service en goed advies over het ontwerp.Top bedrijf!
Response from the owner: Beste Quasi Modo-2.0,Helaas komt uw naam niet in ons klantenbestand voor en kunnen wij ons niet herinneren dat u ons heeft bezocht of dat wij contact hebben gehad met u. We nemen dan ook aan dat uw recensie voor ons een impulsieve actie is geweest. Mocht het geen impulsieve actie geweest zijn, dan horen wij graag waar uw uw recensie op gebaseerd heeft. Dan kunnen wij onze dienstverlening aan gaan passen.Team Cas Sign wenst u een fijne dag toe.
Ik lees wat dingen over de communicatie die niet snel genoeg zou gaan, maar als drukke zelfstandige is dat soms ook lastig. Casper levert kwalitatief wel zeer goed werk!
Super service kwam voor striping op de mini voor mijn vrouw. Casper dacht gelijk mee en kwam met het idee voor extra striping op de zijkant. En helemaal gaaf vond ik zijn idee voor de mat zwarte Engelse vlag op het panorama dak. Hij is druk ik moest ff wachten maar het resultaat is subliem. Top bedrijf kan ik iedereen aanraden.
2 keer gebeld en steeds doorgestuurd naar de receptioniste. Ze vertelde dat ik terug gebeld zou worden. Daarop een berichtje via Whatsapp verstuurt. Daarin gevraagd of ze bij een panoramadak kunnen wrappen in vorm van een union jack vlag. Krijg je veel later in de avond een bericht dat ze dat niet kunnen. Geen vakman dus....
Een goede vakman die goed werk leverd
Net nieuwe auto gekocht en zonder enige twijfel weer afgesproken met Cassign voor ramen tinten en een dak wrap. Zeker weten dat ook auto nummer 3 perfect wordt afgeleverd.
Perfectie tot in den top leuke telefoniste lekkere koffie en vakkundig personeel die weten waar ze mee bezig zijn top top top
Al meerdere keren geweest altijd eerlijke prijs en goede service. Ruiten van mijn auto laten tinten en nu mijn motor laten wrappen. Echt vakwerk ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden. Het is een eenmanszaak dus wel druk betekent even op je beurt wachten.
3x contact gezocht, kreeg 3x een 'telefoniste' aan de lijn. Ik zou 'zo snel mogelijk' teruggebeld worden.... niets meer van Cassign vernomen. Heb de ramen van mijn auto nu ergens anders laten blinderen, bij een bedrijf dat wel contact vriendelijk is.
Geweldige service en perfecte afwerking.
js_loader