Windowfilm zorgt voor veiligheid en privacy. Bescherm uzelf, uw inzittenden en uw bezittingen met professionele windowfilm tegen o.a. zonlicht, inbraak en eventueel rondvliegende glassplinters in geval van glasbreuk.
Windowfilm zorgt er voor dat mensen niet zomaar in uw auto kunnen kijken, houdt de zon buiten uw auto en geeft uw auto een stoer uiterlijk. Windowfilm reduceert zomerse warmte met 85% en houdt 98% van de UV-stralen buiten uw auto. Dit is vooral nuttig voor de inzittenden achter in uw auto. Zij worden namelijk extra blootgesteld aan de UV-straling via de zijruiten en achterruit, vooral kleine kinderen zijn extra gevoelig voor UV-straling.

Bescherming bij inbraak of ongeval

Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden dan beschermt windowfilm u tegen schade door glassplinters. Ook bij een ongeval heeft u geen last van rondvliegende glassplinters.

Kortom, de sterke punten van windowfilm ten opzichte van een standaard coating:

 • vermindert de inkijk
 • heeft een inbraakvertragende werking
 • beschermt tegen verwondingen door rondvliegend glas bij een ongeval
 • reduceert zomerse warmte met 85%
 • reduceert UV-straling met 98%

Bij het tinten van uw autoruiten houden wij rekening met de wettelijke eisen, Hiermee rekening houdend is het toegestaan om de voorste zijruiten te voorzien van windowfilm.

Hoe zien getinte ramen er vanuit de auto uit?

Een veelgestelde vraag is of het zicht naar buiten toe minder wordt. Het zicht wordt niet minder, het is te vergelijken met het dragen van een zonnebril.

Graag verwijzen wij u door naar onze speciale website voor Windowfilm. www.detintfabriek.nl

 • persoonlijk en
  betrokken
 • hoge klant-
  tevredenheid
 • hoge oog
  van detail
 • altijd kwalitatief
  materiaal
Uitstekend
4.6
Superservice, denken mee en leveren strak werk af
Reactie van de eigenaar: Dank Raymond voor je fijne review. We hebben met veel plezier aan je auto gewerkt.
Waar kom je dit nog tegen, passie, vakmanschap, top bedrijf 👍
Reactie van de eigenaar: Dank Gj voor je positieve woorden.
Ramen laten blinderen achter, super tevreden.
Perfect, strak werk
Wij hebben ons wagenpark door Casper en de zijnen laten wrappen. En zijn zeer tevreden. Ook wanneer bepaalde zaken even opnieuw gedaan moeten worden (door onze eigen schuld notabene). Wij kunnen Cassign van harte aanbevelen. Meedenkend, hard werkend, oprecht, eerlijk en open minded verstandhouding.
Fantastische communicatie. Ik vraag een offerte op, krijg meteen antwoord, vervolgens vraag ik om een update en wordt me verteld dat ik een bijzonder welkome klant ben en kwaliteit hoog in het vaandel heb staan. Fantastisch. Zonder twijfel de beste wrappert op het westelijk halfrond.
Reactie van de eigenaar: Goedemorgen Yvo Stau dt, zoals uw echte naam luid ;)Ik zie zojuist alle communicatie, mede naar aanleiding van ons telefonische contact afgelopen week.De emoticon (“🙄”) die u vanochtend stuurt, als teken dat u nog geen reactie van ons heeft ontvangen, is geen vraag om een reactie (zoals u in uw review aangeeft) Deze komt op ons als zeer ongeduldig over en zeker niet als een vriendelijk verzoek om te reageren op uw app.Helaas ziet u het als noodzaak om een review te schrijven, die dan ook niet op de volledige informatie is gebaseerd.Zoals Casper aangeeft, geven wij reactie als wij in de gelegenheid zijn. Wij besteden veel aandacht aan het op de juiste manier en met oog voor een kwalitatief goed resultaat, uitvoeren van onze opdrachten. Daar gaat tijd in zitten, waardoor wij niet altijd direct op app of mail kunnen antwoorden.Zoals u aangeeft, wij zijn in deze niet het bedrijf waar u naar op zoek bent. Dat is een prima conclusie. De review die u zojuist als reactie daarop plaatst, vinden wij zeer teleurstellend. U bent dan ook niet de klant waar wij graag voor werken.Wij wensen u veel succes bij het vinden van de geschikte partij, die wel per direct aan uw eisen kan voldoen.
Vakmanschap en duidelijke communicatie. We hebben door wrappen een hele moderne keuken gekregen.. dit is uitgevoerd door Cassign. Nog elke dag blij mee!
Goede kwaliteit, komt afspraken na en topservice, aanrader!!
Volvo logo laten wrappen.Cassign voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.Vakmanschap is meesterschap in de ruimste zin van het woord.....
Top bedrijf. De mensen bij Cassign weten waar ze het over hebben. Wij zijn hier al meerdere malen geweest voor het wrappen van onze bedrijfs auto’s. Ook al overleg gehad voor het zwart maken van Chrome delen van mijn privé auto.
Vakwerk afgeleverd op onze bedrijfsbus.Snel geplakt voor een scherpe prijs.
Vakwerk met oog voor details.Mijn werkpaard is rondom gewrapt, top
Excellente service
Heb mijn motor laten bestickeren. Met het resultaat van ik niet helemaal tevreden. Dit heb ik toen kenbaar gemaakt en een foto gestuurd. Het heeft even geduurd (drukte en corona) maar met het eind resultaat ben ik zeer tevreden.
Ik heb bij Casign mijn ramen laten tinten. Super strak gedaan!Ook hockey teamkleding laten drukken. Snelle service en goed advies over het ontwerp.Top bedrijf!
Reactie van de eigenaar: Beste Quasi Modo-2.0,Helaas komt uw naam niet in ons klantenbestand voor en kunnen wij ons niet herinneren dat u ons heeft bezocht of dat wij contact hebben gehad met u. We nemen dan ook aan dat uw recensie voor ons een impulsieve actie is geweest. Mocht het geen impulsieve actie geweest zijn, dan horen wij graag waar uw uw recensie op gebaseerd heeft. Dan kunnen wij onze dienstverlening aan gaan passen.Team Cas Sign wenst u een fijne dag toe.
Ik lees wat dingen over de communicatie die niet snel genoeg zou gaan, maar als drukke zelfstandige is dat soms ook lastig. Casper levert kwalitatief wel zeer goed werk!
Super service kwam voor striping op de mini voor mijn vrouw. Casper dacht gelijk mee en kwam met het idee voor extra striping op de zijkant. En helemaal gaaf vond ik zijn idee voor de mat zwarte Engelse vlag op het panorama dak. Hij is druk ik moest ff wachten maar het resultaat is subliem. Top bedrijf kan ik iedereen aanraden.
2 keer gebeld en steeds doorgestuurd naar de receptioniste. Ze vertelde dat ik terug gebeld zou worden. Daarop een berichtje via Whatsapp verstuurt. Daarin gevraagd of ze bij een panoramadak kunnen wrappen in vorm van een union jack vlag. Krijg je veel later in de avond een bericht dat ze dat niet kunnen. Geen vakman dus....
Een goede vakman die goed werk leverd
Net nieuwe auto gekocht en zonder enige twijfel weer afgesproken met Cassign voor ramen tinten en een dak wrap. Zeker weten dat ook auto nummer 3 perfect wordt afgeleverd.
Perfectie tot in den top leuke telefoniste lekkere koffie en vakkundig personeel die weten waar ze mee bezig zijn top top top
Al meerdere keren geweest altijd eerlijke prijs en goede service. Ruiten van mijn auto laten tinten en nu mijn motor laten wrappen. Echt vakwerk ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden. Het is een eenmanszaak dus wel druk betekent even op je beurt wachten.
3x contact gezocht, kreeg 3x een 'telefoniste' aan de lijn. Ik zou 'zo snel mogelijk' teruggebeld worden.... niets meer van Cassign vernomen. Heb de ramen van mijn auto nu ergens anders laten blinderen, bij een bedrijf dat wel contact vriendelijk is.
Geweldige service en perfecte afwerking.
js_loader